Integritetspolicy

Sekretesspolicy för Daily Steals

-----

Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från www.dailysteals.com ("webbplatsen").

PERSONLIG INFORMATION VI SAMLAR IN

När du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de cookies som är installerade på din enhet. När du surfar på webbplatsen samlar vi dessutom in information om de enskilda webbsidor eller produkter som du visar, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisade dig till webbplatsen och information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt samlade information som “Enhetsinformation”.

Vi samlar in enhetsinformation med hjälp av följande tekniker:
- ”Cookies” är datafiler som placeras på din enhet eller dator och innehåller ofta en anonym unik identifierare. För mer information om cookies och hur du inaktiverar cookies, besök http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" spårar åtgärder som sker på webbplatsen och samlar in data inklusive din IP-adress, webbläsartyp, internetleverantör, hänvisnings- / utgångssidor och datum- / tidsstämplar.
- "Web beacons", "tags" och "pixels" är elektroniska filer som används för att spela in information om hur du surfar på webbplatsen.

Dessutom när du gör ett köp eller försöker göra ett köp via webbplatsen samlar vi in ​​viss information från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer, e-postadress och telefonnummer. Vi hänvisar till till denna information som "Orderinformation".

När vi pratar om "Personlig information" i denna sekretesspolicy, pratar vi både om enhetsinformation och orderinformation.

HUR ANVÄNDER VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?
Vi använder orderinformationen som vi generellt samlar in för att fullfölja beställningar som görs via webbplatsen (inklusive behandling av din betalningsinformation, ordning för frakt och förse dig med fakturor och / eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna orderinformation för att:

  • Kommunicera med dig
  • Kontrollera våra beställningar för potentiell risk eller bedrägeri
  • När du överensstämmer med de preferenser du har delat med oss, ge dig information eller reklam som rör våra produkter eller tjänster.


Vi använder enhetsinformationen som vi samlar in för att hjälpa oss att söka efter potentiell risk och bedrägeri (särskilt din IP-adress) och mer allmänt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder surfar och interagerar med webbplatsen och för att bedöma framgången för våra marknadsförings- och reklamkampanjer).

DELA DIN PERSONLIGA INFORMATION
Vi delar din personliga information med tredje part för att hjälpa oss att använda din personliga information, som beskrivs ovan. Till exempel använder vi Shopify för att driva vår onlinebutik - du kan läsa mer om hur Shopify använder din personliga information här: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi använder också Google Analytics för att hjälpa oss förstå hur våra kunder använder webbplatsen - du kan läsa mer om hur Google använder din personliga information här: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan också välja bort Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


Slutligen kan vi också dela din personliga information för att följa tillämpliga lagar och förordningar, för att svara på en stämning, sökorder eller annan laglig begäran om information vi får eller för att på annat sätt skydda våra rättigheter.

Kaliforniens integritetsrättigheter

Datakorrigering

Du kan använda länkarna nedan för att uppdatera dina kontouppgifter om de inte är korrekta.

Dataportabilitet

Du kan använda länkarna nedan för att ladda ner all data vi lagrar och använda för en bättre upplevelse i vår butik.

Tillgång till personuppgifter

Du kan använda länken nedan för att begära en rapport som innehåller all personlig information som vi lagrar åt dig.

Rätt att bli glömd

Använd det här alternativet om du vill ta bort dina personliga och andra uppgifter från vår butik. Tänk på att den här processen tar bort ditt konto så att du inte längre kan komma åt eller använda det längre.


UPPFÖRANDE REKLAMATION
Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att ge dig riktade annonser eller marknadsföringskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. För mer information om hur riktad reklam fungerar kan du besöka Network Advertising Initiatives (“NAI”) utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan välja bort riktad reklam genom att använda länkarna nedan:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Dessutom kan du välja bort vissa av dessa tjänster genom att besöka Digital Advertising Alliance: s opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

SPÅRA INTE
Observera att vi inte ändrar vår webbplats insamling och användning av metoder när vi ser en Spåra inte-signal från din webbläsare.

DINA RÄTTIGHETER
Om du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till personlig information som vi har om dig och att begära att din personliga information korrigeras, uppdateras eller raderas. Om du vill utöva denna rättighet, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen nedan.

Dessutom, om du är en europeisk invånare noterar vi att vi behandlar din information för att uppfylla avtal som vi kan ha med dig (till exempel om du gör en beställning via webbplatsen), eller på annat sätt för att fullfölja våra legitima affärsintressen som anges ovan. Observera dessutom att din information kommer att överföras utanför Europa, inklusive till Kanada och USA.

UPPBEVARING AV DATA
När du gör en beställning via webbplatsen behåller vi din beställningsinformation för våra register såvida inte du ber oss ta bort denna information.

ÄNDRINGAR
Vi kan uppdatera denna integritetspolicy då och då för att återspegla till exempel förändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller regleringsmässiga skäl.

1. Definitioner
(a) ”Dataskyddslagstiftning” avser europeiska direktiv 95/46 / EG och 2002/58 / EG och all lagstiftning och / eller reglering som genomförs eller görs i enlighet med dem, eller som ändrar eller ersätter någon av dem (inklusive Allmänna uppgifter Skyddsförordningen, förordning (EU) 2016/679).

(b) "Databehandlare", "Registrerad", "Bearbetare", "Bearbetning", "Underprocessor" och "Tillsynsmyndighet" ska tolkas i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning;

(c) "Personuppgifter" som används i detta tillägg betyder information som rör en identifierbar eller identifierad registrerad person som besöker eller bedriver transaktioner genom din butik (en "kund"), som Shopify behandlar som databehandlare under tillhandahållandet dig med tjänsterna. Trots föregående mening inkluderar personuppgifter inte information som Shopify bearbetar i samband med tjänster som de tillhandahåller direkt till en konsument, till exempel genom sina konsumentinriktade applikationer som Frenzy eller dess konsumentinriktade tjänster som Shopify Pay; och

(d) Alla andra kapitaliserade termer i detta tillägg ska ha samma definition som i avtalet.

2. Dataskydd
2.1. Om en registrerad är belägen i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet kommer den registrerades personuppgifter att behandlas av Shopifys irländska dotterbolag Shopify International Ltd. Som en del av tillhandahållandet av tjänsterna kan dessa personuppgifter överföras till andra regioner, inklusive till Kanada och Förenta staterna. Sådana överföringar kommer att genomföras i enlighet med relevant datalagstiftning.

2.2. När Shopify behandlar personuppgifter under tillhandahållandet av tjänsterna kommer Shopify att:

2.2.1. Behandla personuppgifterna som databehandlare, endast i syfte att tillhandahålla tjänsterna i enlighet med dokumenterade instruktioner från dig (förutsatt att sådana instruktioner överensstämmer med funktionerna i tjänsterna), och som därefter kan komma överens om dig. Om Shopify enligt lag är skyldigt att behandla personuppgifterna för något annat ändamål, kommer Shopify att förse dig med detta meddelande, såvida inte Shopify enligt lag är förbjudet att lämna sådant meddelande;

2.2.2. meddela dig om, enligt Shopifys åsikt, din instruktion för behandling av personuppgifter strider mot tillämplig dataskyddslagstiftning;

2.2.3. meddela dig omedelbart, i den utsträckning det är tillåtet enligt lag, efter att ha mottagit en förfrågan eller klagomål från en registrerad eller tillsynsmyndighet om Shopifys behandling av personuppgifterna;

2.2.4. implementera och underhålla lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifterna mot obehörig eller olaglig behandling och mot oavsiktlig förlust, förstörelse, skada, stöld, ändring eller avslöjande. Dessa åtgärder ska vara lämpliga för den skada som kan uppstå till följd av obehörig eller olaglig behandling, oavsiktlig förlust, förstörelse, skada eller stöld av personuppgifter och lämplig för den typ av personuppgifter som ska skyddas;

2.2.5. på begäran förse dig med uppdaterade intyg, rapporter eller utdrag därav om de är tillgängliga från en källa som är ansvarig för granskning av Shopifys dataskyddspraxis (t.ex. externa revisorer, internrevision, dataskyddsrevisörer) eller lämpliga certifieringar för att möjliggöra dig för att bedöma efterlevnaden av villkoren i detta tillägg;

2.2.6. meddela dig omedelbart när du blir medveten om och bekräftar oavsiktlig, obehörig eller olaglig behandling av, avslöjande av eller åtkomst till personuppgifterna;

2.2.7. se till att dess personal som har tillgång till personuppgifterna är föremål för konfidentialitetsförpliktelser som begränsar deras förmåga att avslöja kundens personuppgifter; och

2.2.8. När avtalet sägs upp kommer Shopify omedelbart att inleda sin rensningsprocess för att radera eller anonymisera personuppgifterna. Om du begär en kopia av sådana personuppgifter inom 60 dagar efter uppsägningen kommer Shopify att förse dig med en kopia av sådana personuppgifter.

2.3 Under tillhandahållandet av tjänsterna godkänner du och godkänner att Shopify kan använda underprocessorer för att behandla personuppgifterna. Shopifys användning av någon specifik underprocessor för att behandla personuppgifterna måste vara i överensstämmelse med dataskyddslagstiftningen och måste regleras av ett avtal mellan Shopify och underprocessor.

3. Diverse
3.1 I händelse av konflikt eller inkonsekvens mellan bestämmelserna i avtalet och detta tillägg, ska bestämmelserna i detta tillägg ha företräde. För att undvika tvivel och i den utsträckning som tillåts enligt tillämplig lag, kommer allt ansvar enligt detta tillägg, inklusive begränsningar därav, att regleras av relevanta bestämmelser i avtalet. Du bekräftar och samtycker till att Shopify kan ändra detta tillägg då och då genom att publicera relevant ändrat och omarbetat tillägg på Shopifys webbplats, tillgängligt på https://www.shopify.com/legal/dpa och sådana ändringar i tillägget är effektiva datum för utstationering. Din fortsatta användning av tjänsterna efter att det ändrade tillägget har publicerats på Shopifys webbplats utgör ditt godkännande och godkännande av det ändrade tillägget. Om du inte godkänner några ändringar i tillägget, fortsätt inte att använda tjänsten.

3.2 Med undantag för specifikt modifierade och ändrade i detta tillägg, ska alla villkor, bestämmelser och krav i avtalet förbli i full kraft och gälla och styr detta tillägg. Om någon bestämmelse i tillägget hålls olaglig eller omöjlig att genomföra i ett rättsligt förfarande, ska sådan bestämmelse avbrytas och inte fungera, och resten av detta tillägg förblir operativt och bindande för parterna.

3.3 Villkoren i detta tillägg ska regleras av och tolkas i enlighet med lagarna i provinsen Ontario och de lagar i Kanada som är tillämpliga där, utan hänsyn till principerna för lagkonflikter. Parterna underkänner sig oåterkalleligt och villkorslöst den exklusiva behörigheten för domstolarna i provinsen Ontario med avseende på eventuella tvister eller anspråk som uppstår till följd av eller i samband med detta tillägg.

SMS / MMS MOBILMEDDELANDE MARKNADSFÖRINGSPROGRAM

Vi respekterar din integritet. Vi använder endast information som du tillhandahåller via programmet för att överföra dina mobilmeddelanden och svara på dig, om det behövs. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, delning av information med plattformsleverantörer, telefonföretag och andra leverantörer som hjälper oss vid leverans av mobilmeddelanden. VI SÄLJER INTE, HUSAR, LÅNAR, HANDLAR, UTLÄSER ELLER ÖVRIGT ÖVERFÖRING FÖR ATT VINNA NÅGON TELEFONNUMMER ELLER KUNDINFORMATION INSAMLADE GENOM PROGRAMMET TILL NÅGRA TREDJE PART. Icke desto mindre förbehåller vi oss rätten att alltid lämna ut all information som är nödvändig för att tillfredsställa lagar, förordningar eller myndighetsförfrågningar, för att undvika ansvar eller för att skydda våra rättigheter eller egendom. När du fyller i formulär online eller på annat sätt tillhandahåller oss information i samband med programmet, samtycker du till att tillhandahålla korrekt, fullständig och sann information. Du samtycker till att inte använda ett falskt eller vilseledande namn eller ett namn som du inte har rätt att använda. Om vi, efter eget gottfinnande, anser att sådan information är felaktig, felaktig eller ofullständig, eller om du har valt att delta i programmet för ett doldare syfte, kan vi vägra dig att komma åt programmet och fortsätta med lämpliga rättsmedel.

California Civil Code, avsnitt 1798.83, tillåter användare av programmet som är bosatta i Kalifornien att begära viss information om vårt utlämnande av informationen du tillhandahåller genom programmet till tredje part för deras direktmarknadsföringsändamål. För att göra en sådan begäran, vänligen kontakta oss på följande adress: 

Dagliga stjäl

1249 Stirling Rd Ste 2, Dania Beach, Florida 33004

support@dailysteals.com

Denna sekretesspolicy är strikt begränsad till programmet och har ingen inverkan på någon annan sekretesspolicy (er) som kan styra förhållandet mellan dig och oss i andra sammanhang.


Webbplatsen är inte avsedd för personer under 16 år.

KONTAKTA OSS
För mer information om vår integritetspraxis, om du har frågor eller om du vill göra ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post på support@dailysteals.com eller via e-post med hjälp av informationen nedan:



-----

public
Översättning av
www.dailysteals.com
Leverans till i kr SEK
keyboard_arrow_down
help_outline

Hur fungerar Glopal?

clear

Handla internationellt

Den här butiken kanske inte finns i ditt land och med Glopal kan du bläddra i den på ditt språk och din valuta.

Ingen överraskningskostnad

Eventuella importskatter och avgifter beräknas och debiteras på förhand så att ditt köp kommer snabbt och utan överraskningskostnader.

Skicka säkert till din adress

Butiken skickar din beställning till Glopals internationella sjöfartsnav och vi kommer att se till att din beställning skickas därifrån till din hemadress.

Produkter från den här butiken är för närvarande inte tillgängliga. Handla andra internationella butiker med Glopal-tjänster.